Sremska Mitrovica – U sportskoj sali Mitrovačke gimnazije juče je odigrana odbojkaška utakmica poslednjeg kola Druge vojvođanske lige. Ekipa ŽOK “Eaton Srem Tempo” slavila je pobedu nad ekipom OK “Mitrovica” rezultatom 3:2.

Odigrana utakmica nije imala rezultatski značaj, s obzirom da se do poslednjeg kola već formirala lista najboljih u grupi, pa je tako ekipa ŽOK “Eaton Srem Tempo” najbolja u ligi, na drugom mestu su odbojkašice “Prvog Tempa”, dok je treće mesto u Drugoj vojvođanskoj ligi, grupi Srem, pripalo ekipi OK “Mitrovica”.

6

Dodeli medalja najboljim ekipama ispred lokalne samouprave prisustvovao je Tomislav Janković, zamenik gradonačelnika Sremske Mitrovice. On je u kratkom obraćanju medijima rekao da ga izuzetno raduje činjenica da oko 600 devojčica sa teritorije grada trenira odbojku, od čega je njih 160 i registrovano u osam klubova.

2

”Ženska odbojka u Sremskoj Mitrovici nema razloga da strahuje, a lokalna samouprava će i u narednom periodu podržavati ovakve aktivnosti i klubove, a trudićemo se da i preko fondova Evropske Unije obezbedimo određena novčana sredstva za unapređenje odbojke u našem gradu”, rekao je Janković.

U Drugoj vojvođanskoj ligi, grupi Srem takmiči se osam ekipa i to: “Eaton Srem Tempo IV”, “Prvi Tempo”, “Mitrovica”, “Srem 022”, “Sirmijum”, “Radinci Volej” iz Radinaca, “Sloga” iz Čalme, “Mladost” (Kuzmin, Martinci).

3

5

Možda Vam se svidi i