Na aukcijskom sajtu Limundo do pre samo dva dana trajala je neobična aukcija. Prodavac je na ovom sajtu postavio licitaciju za „kolekcionarski promerak“ neobičnog kulera.
Nakon završene licitacije prodavac je uspeo da dobije neverovatnih 1.010 dinara.

kuler_karton

Prodavac, koji se potpisuje kao Goldie7, kaže da je ovaj karton za jaja izuzetno efikasan u rashlađivanju laptopa, „ništa manje od svetlećih, šljaštećih, zujećih i ostalih kulera koje možete naći na tržištu“.

Ovaj kreativni kuler čak ima i ime – „JELENO“, a prodavac je ponudio i objašnjenje na samom sajtu.

J eftinijeg nema
E kološki – nema ama baš nikakvog štetnog zračenja
L agan, uživaćete u lakoći korišćenja bilo da ste u fotelji, krevetu, ili na kojem god mestu koristite laptop
E konomičan, ne traži nikakvu energiju, niti zauzima USB ulaz u vašem laptopu
N ema na njemu šta da se pokvari (ukoliko ga ne ‘zalijete’ ogromnom količinom tečnosti), a i ako se pokvari, ništa lakše nego naći drugi!
O dgovara svim veličinama monitora, od 9 do 19″

Možda zvuči neverovatno, ali karton za jaja u ulozi kulera je imao čak 32 ponude, i dogurao je do 1.010 dinara. Pravo postolje za lap top sa rashlađivačem može da se kupi u radnjama tehnike i za manje pare, pa u tom slučaju prvo slovo imena otpada.

Međutim, možda je ljude dobar marketing naterao da licitiraju, jer je dovitljivi prodavac objasnio da i sam koristi ovakvo pomagalo za rashlađivanje.

„Sve opisane prednosti ovog kulera, ustanovljene su dugogodišnjim iskustvom u korišćenju. Odlučila sam da se odreknem ovog prvog, kolekcionarskog primerka u korist pobednika licitacije“, piše u opisu predmeta.

Možda Vam se svidi i