Klub malog fudbala „Deus roloplast Mošić“ počeo je u ponedeljak 26. januara zvanično sa pripremama za nastavak sezone u Drugoj futsal ligi Srbije.
Predsednik kluba, Saša Bugadžija, na sastanku sa igračima predstavio je novog šefa stručnog štaba – Dejana Majeca, dugogodišnjeg trenera ekipe Marbo sa kojom je osvajao nekoliko puta titule Prvaka države.

deus
Deus je prvi deo sezone završio na Prvom mestu na tabeli Druge futsal lige pobedivši na svim utakmicama i osvojili su maksimalan broj bodova.
Rukovodstvo kluba je zajedno sa igračima postavilo jasan cilj – osvajanje Prvog mesta i plasman u Prvu Futsal ligu Srbije. Kako je igrački kadar ostao nepromenjen tako se i svi u klubu nadaju da će ostvariti ovaj zadatak i na veliko zadovoljstvo ljubitelja malog fudbala u Sremskoj Mitrovici.
I u nastavku sezone Deus će igrati u sastavu: Đokić Alen, Slobodan Santrač, Aleksandar Živanović, Vladimir Popović, Stanko Macanović, Duško Petrović, Simić Nenad, Miloš Negovanović, Aleksandar Lukić, Davor Popović, Milan Rakić, Boško Šimić, Uroš Sladojević , Boris Čizmar, Dejan Milićević i Lazić Aleksandar.

Možda Vam se svidi i