Sremska Mitrovica – Otvoren je prvi portal za razmenu bebi i dečije opreme u Srbiji i regionu www.beberzica.rs, a razmena odeće, obuće, igračaka i ostalih artikala za najmlađe je potpuno besplatna i dostupna je svim korisnicima sajta.

Portal je nastao kao pravi vid podrške roditeljstvu jer se uz pomoć BeBerzice roditelji besplatno mogu snabdeti svim stvarima koje su neophodne jednoj bebi i tako uštedeti 50.000 – 100.000 dinara.

Uz pomoć sajta www.beberzica.rs roditelji mogu potpuno besplatno da dobiju polovna kolica, hranilice, bicikliće, garderobu, obuću i igračke u direktnoj razmeni sa drugim korisnicima sajta ili da to kupe po mnogo nižim cenama. Oni koji po svaku cenu žele da prodaju stvari koje im više nisu potrebne plaćaju minimalnu naknadu za održavanje sajta.

BeBerzica nije samo berza, već je i vodič za kupovinu koji funkcioniše tako što roditelji kroz preporuke daju smernice gde kupovati i koje su to zaista najniže cene. Tu su i brojni saveti o roditeljstvu kao i vesti o deci i bebama. U planu i organizacija razmena užuvo, po gradovima Vojvodine, a potom i u ostatku Srbije.

Da bi neko postao aktivan korisnik sajta potrebno je samo da se registruje, uloguje i postavi oglas za razmenu dok onaj ko je zainteresovan za neki od ponuđenih artikala treba samo da kontaktira oglašivača privatnom porukom i da se s njim dogovori o načinu i mogućnostima razmene. Ukoliko dođe do nekog problema, korisnik sajta treba odmah da obavesti ekipu Beberzice kako bi mogli adekvatno da reaguju.

You may also like