Donacija ambasade Japana

Sremska Mitrovica – Muzička škola “Petar Krančević” iz Sremske Mitrovice u saradnji sa ambasadom Japana organizuje koncert kojim se nastavlja veoma uspešna saradnja između muzičke škole i ambasade i naroda Japana. Na koncertu će jednoj od učenica muzičke škole, Katarini Milutinović biti uručena karta za odlazak u Japan u toku zimskog raspusta, gde će imati priliku da muzicira i upozna ovaj divan narod dostojan svakog poštovanja.

Pored avionske karte i besplatnog smeštaja za Katarinu, školi će biti uručen još jedan muzički instrument sa pratećom opremom.

Donaciju će lično uručiti Tošio Cunozaki, ambasador Japana u Beogradu, na koncertu koji je planiran za sredu, 17. oktobar u Svečanoj sali Muzičke škole „Petar Krančević“.

Na koncertu nastupa grupa pevača iz školice „Vivak“, duo violina ( N. Bjelaković i A. Janković, učenice 5. razred OŠ ), klavir ( Anastasija Budišin, učenica 1. razred OŠ), duo violina – madam Cunozaki i Katarina Milutinović duo violina – madam  Cunozaki i Katarina Milutinović, truba ( Iva Lukač,učenica 2. razreda OŠ i Branislava Blagojević, klavirski saradnik), violina ( Tijana Milaković, učenica 3. razreda SŠ i Nina Ivanović,klavirski saradnik), klavirski duo – madam Cunozaki ( violina) i Nina Ivanović( klavirski saradnik).

 

 

 

You May Also Like