“TV MANIJAK” ponovo pred mitrovačkom publikom

Sremska Mitrovica – Omladinski studio Pozorišta “Dobrica Milutinović”  Vas poziva na izvođenje predstave “TV MANIJAK” u utorak, 16. oktobra sa početkom u 20 sati.

VAŽNO OBAVEŠTENJE! Televizija “MANIJAK” iz Sremske Mitrovice obaveštava svoje verne gledaoce da počinje svoju novu programsku šemu u utorak, 16. oktobra 2012. godine u 20 sati na Velikoj sceni Pozirišta “Dobrica Milutinović”. Tom prilikom verni gledaoci će moći da vide Ivanu i Mrđana u Jutarnjem programu, Glavišu Šprajca i Jelenu Spikerić u Svestima i Gnjavniku. Gledaćete i vaš omiljeni kviz Lagalicu sa Marom Mamiparom i Smiljkom Panić (“Dobro veče!”). Za zaljubljene tu je emisija Zeza ljubav, a za one koji prate politička dešavanja tu je Zolja Bećković u Uštipku nedelje. Gledaćete vaše omiljene španske, turske, indijske, indonežanske, vijetnamske, japanske, južnoafričke, čadovske, egipatske i druge telenovele, a kako svi volimo zabavu čućete i malo muzike uz Jašara Ahmedovića, Serevinu, Mlevenu Krmeljušu i kraljicu od narodnu muziku Rozicu Brus Link.

Vaš TV MANIJAK

U predstavi igraju: NATAŠA MRĐA, JELENA TOMIĆ, MARKO VUKIĆEVIĆ, STEFAN TAJBL, EMA ŠTEFANAC, DRAGANA JOVANOVIĆ, GORAN VUČANOVIĆ, BOGDAN PETKOVIĆ.

Pozorište “DOBRICA MILUTINOVIĆ”, utorak, 16.10.2012. godine u 20 sati. Ulaz: 150 dinara.

You May Also Like