Sremska Mitrovica – Zamenik načelnice Gradske uprave za kulturu, obrazovanje i sport, Bogdan Božin u pratnji najbližih saradnika danas je obišao osnovne i srednje škole u Sremskoj Mitrovici.

Prilikom obilaska ovih škola, Gradska uprava za kulturu, obrazovanje i sport školama je donirala neophodnu sportsku opremu za realizovanje nastave fizicke kulture, i time završila akciju doniranja sportske opreme osnovinim i srednjim školama kao područnim seoskim odeljenjima na teritoriji opštine Sremska Mitrovica.

„U sklopu akcije podele sportskih rekvizita na teritoriji opštine Sremska Mitrovica, obilaskom srednjih i osnovnih škola na teritroriji grada, danas završavamo sa ovom akcijom. U nekoliko prethodnih nedelja sportske rekvizite, kao i neophodnu sportsku opremu dobile su sve škole, kao i područna odeljenja u seoskim sredinama“. rekao je Bogdan Božin, zamenik načelnice Gradske uprave za kulturu, obrazovanje i sport.

You may also like

1 komentar

Sportska oprema za sve : Mlad Grad 09.12.2011. - 12:27 pm

[…] Ozon FM Radio / Pročitajte vest na sajtu izvora window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: "", status: true, cookie: true, xfbml: true}); […]

Komentari su zatvoreni.