Za rođendan Roda supermarketa, mnogo iznenađenja za kupce

Sremska Mitrovica – „Roda“ supermarket u Sremskoj Mitrovici, u subotu 10. decembra, obeležava 3. rođendan. I ove godine kao i do sada, Roda Supermarket je za svoje verne potrošače pripremio zabavni program tokom vikenda, brojne povoljnosti pri kupovini, ali i poklon popuste u nekim od Mercatorovih prodavnica za najveću rođendansku žurku u gradu. Pri izboru akcija i programa za rođendan, Mercator-S je vodio računa da budu po meri i očekivanjima svojih vernih potrošača. Mercator je i ovog puta bio posebno pažljiv prema njegovim najmlađim potrošačima, za koje je pripremio specijalan zabavni program toga dana.

U subotu 10. decembra, Mercator-S je obezbedio 10 posto popusta na svaku kupovinu u Roda Supermarketu, bez obzira na iznos računa. Mercator je rešio da u 18h toga dana najlepše trenutke podeli sa posetiocima uz gašenje svećica na rodjendanskoj torti. Najmlađi posetioci će uživati u pravoj prednovogodišnjoj atmosferi, uz bogat mađioničarski program, mnoštvo kreativnih radionica, pozorišnu predstavu i karaoke party. Kao rođendansko iznenađenje, Mercator je pripremio specijalnu akciju u periodu od 7. do 11. decembra tokom koje će potrošači moći da uštede 10 posto na potrošenoj sumi u prodavnici Mercator Tehnike, na sve vrste kupljenih telefona.

Roda Supermarket objekat se nalazi u ulici Timočke divizije br.1. Radno vreme objekta je svakog dana, uključujući i nedelju, od 7 do 22 sata.

Nakon uspešno realizovanih brojnih projekata u 2011. godini, kojima Mercator-S izlazi u susret potrošačima, proslava 3. rođendana Roda Supermarketa je odlična prilika za druženje sa kupcima.

You May Also Like

One thought on “Za rođendan Roda supermarketa, mnogo iznenađenja za kupce

Comments are closed.