Sremska Mitrovica – „Roda“ supermarket u Sremskoj Mitrovici, u subotu 10. decembra, obeležava 3. rođendan. I ove godine kao i do sada, Roda Supermarket je za svoje verne potrošače pripremio zabavni program tokom vikenda, brojne povoljnosti pri kupovini, ali i poklon popuste u nekim od Mercatorovih prodavnica za najveću rođendansku žurku u gradu. Pri izboru akcija i programa za rođendan, Mercator-S je vodio računa da budu po meri i očekivanjima svojih vernih potrošača. Mercator je i ovog puta bio posebno pažljiv prema njegovim najmlađim potrošačima, za koje je pripremio specijalan zabavni program toga dana.

U subotu 10. decembra, Mercator-S je obezbedio 10 posto popusta na svaku kupovinu u Roda Supermarketu, bez obzira na iznos računa. Mercator je rešio da u 18h toga dana najlepše trenutke podeli sa posetiocima uz gašenje svećica na rodjendanskoj torti. Najmlađi posetioci će uživati u pravoj prednovogodišnjoj atmosferi, uz bogat mađioničarski program, mnoštvo kreativnih radionica, pozorišnu predstavu i karaoke party. Kao rođendansko iznenađenje, Mercator je pripremio specijalnu akciju u periodu od 7. do 11. decembra tokom koje će potrošači moći da uštede 10 posto na potrošenoj sumi u prodavnici Mercator Tehnike, na sve vrste kupljenih telefona.

Roda Supermarket objekat se nalazi u ulici Timočke divizije br.1. Radno vreme objekta je svakog dana, uključujući i nedelju, od 7 do 22 sata.

Nakon uspešno realizovanih brojnih projekata u 2011. godini, kojima Mercator-S izlazi u susret potrošačima, proslava 3. rođendana Roda Supermarketa je odlična prilika za druženje sa kupcima.

You may also like

1 komentar

Za rođendan Roda supermarketa, mnogo iznenađenja za kupce : Mlad Grad 09.12.2011. - 10:43 am

[…] Ozon FM Radio / Pročitajte vest na sajtu izvora window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: "", status: true, cookie: true, xfbml: true}); […]

Komentari su zatvoreni.