SUTRA JE DAN ŽENA: Obišli smo za vas grad. Naši predlozi za poklone

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Ne znate šta da izaberete za poklon za 8. mart, ove ideje će sigurno biti od pomoći

Bliži nam se Dan žena, dan kada treba da se prisetimo borbe za ženska prava i rodne ravnopravnosti. Kod nas se ovaj veoma bitan dan obeležava čestitkama i poklonima koji se daruju svim dragim ženama. Pokloni za 8. mart mogu biti raznovrsni, ali nekad nije tako lako odabrati šta da poklonite najmilijima, naročito jer se nakon nekog vremena ovakva vrsta poklona počne ponavljati.

Zato smo sastavili spisak predloga za poklone za Dan žena koji su origninalni. Neke od ovih poklona možete napraviti i sami – često se ovakvi pokloni više i cene zbog uloženog vremena i truda da biste nekome nešto napravili. Nema žene koja ne bi bila zadovoljna sa makar jednim poklonom sa ovog spiska.

Pokloni za 8. mart često podrazumevaju poklanjanje cveća. Ali zašto to ne biste učinili zanimljivijim i kreativnijim? Umesto poklanjanja cveća koje se stavlja u vaznu i koje će se nakon nekog vremena osušiti, ili cveće u saksiji koje je prilično klasičan poklon. Može, naravno, i cveće. Možda vaša voljena cveće najviše voli.

Osmi mart mnoge muškarce prvenstveno inspiriše da damama tog dana poklanjaju cveće. Mnogi kažu da je cveće, ma šta ko mislio, najbolji poklon, a u centru Sremske Mitrovice može se naći po ceni od 150 do 500 dinara.

Parfem

Svaka žena voli parfeme. Atraktivan miris na njoj čini njenu ličnost još šarmantnijom i privlačnijom. Postoji toliko prelepih, slatkastih cvetnih esencija za nežne plavuše, kao i ekstravagantnih i ozbiljnijih mirisa za smelije crnke. Izaberite jedan takav poseban parfem koji odgovara njenoj ličnosti, kako bi se osećala posebno za 8. Mart. Parfem je skuplja varijanta, pa ako se odlučite za ovakav poklon, treba da znate da se cene kreću od 6.000 do 15.000 dinara.

Knjiga

Ako žena voli da čita knjige, poklonite joj knjigu koja će je inspirisati da napreduje u životu. Ima toliko knjiga na sve teme koje će obožavati da čita u slobodno vreme. Ljubiteljima knjiga istih nikad dosta! Cene se kreću od 800 do 2.500 dinara.

Pokloni za 8. mart su odličan način da pružite pažnju osobi do koje vam je stalo. No, ovo ipak ne moraju biti impozantni pokloni kao što je slučaj sa rođendanskim poklonima ili sa poklonima za Novu godinu. Za Dan žena se obično poklanjaju sitnije stvari i upravo tu imate mogućnost da pokažete svoju kreativnost.

Evo još nekoliko ideja za poklon:

Čokolada u obliku srca ili sa natpisom, po cenama koje se kreću od 650 do 850 dinara.

Još zanimljivih poklona u vidu paketa ili buketa cveća u prodavnici “Blush” u Masarikovoj ulici.

Dan žena 8. marta je u neku ruku najava proleća, lepote, mirisa. Vašoj izabranici se može dopasti i vino kao poklon. Zašto da ne? Možete ga sutra popiti zajedno uz večeru koju ste naručili iz restorana.

Naš predlog je u prodavnici “Crkveni dom” u centru grada ili u Turističkoj organizaciji grada, koja prodaje vrhunska Sremska vina.

U prostorijama Turističke organizacije grada možete naći originalne poklone: torbe, ogrlice, šolje…

Srećna kupovina!

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik