„Kreativni bar“ za ljubitelje ispijanja prave kafe i opuštenog druženja

Od strane Ozon
0 komentar

Mnogi, koji još uvek vole da izlaze, ali i oni koji to rade samo povremeno, imaju običaj da švrljaju po gradu i da istražuju nova mesta. Jedno novo mesto, oduševilo je mnoge mitročane, ne samo po nazivu, več i po atmosferi koja vas odmah pri ulasku „natera“ da popijete kafu, prvu ili drugu u danu, svejedno…

Ulice Sremske Mitrovice govore priču o Sremskoj Mitrovici. Ušuškan blizu samog centra grada „Kreativni bar“ nudi baš ono što vam treba, posle pijace, šetnje po gradu, u pauzi na poslu… ono pravo malo „moje mesto“. Pre nego što sednete na kafu, prošetajte ulicama grada, uverite se zašto je ovaj kraj jedan od najlepših krajeva u Sremskoj Mitrovici, a onda počastite sebe jednom kaficom i to baš u ovom mestu – „Kreativni bar“.

Na samo par minuta od pešačke zone, na Trgu Nikole Pašića 8, otvoren je prvi koktel i kafe bar u Sremskoj Mitrovici.

Prostor raspolaže sa 22 sedeća mesta i letnjom baštom kapaciteta 35 mesta. Kreativni bar, kao ketering mobilni bar postoji već 6 god. Vlasnik Bojan Stilin odlučio da svoju ljubav prema koktelima i kafi podeli sa svojim sugrađanima i otvori ovaj jedinstveni bar.

Bojan je mitrovčanima poznat po umeću umetnosti kafe, late artu, pa je kafa koja se ovde ispija, kafa koja izazove osmeh kod ljubitelja ovog crnog užitka.

„Kreativni bar“ je mesto gde u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, mitrovčani, ali i oni koji posete Sremsku Mitrovicu mogu uživati u raznim toplim napicima koji se pripremaju na specifičan način, punčevi, kuvana vina voćnih ukusa, kokteli, kafe, mesto nešto malo drugačije i definitivno „na prvu“ zanimljivo.

Pored velikog broja koktela, u ponudi su i različiti napici na bazi kafe, šejkovi, kao i prirodni ceđeni sokovi.

Vikendom gosti mogu da uživaju u muzici mitrovačkih dj- eva.

Prostor odlikuje moderan dizajn i prijatan ambijen sa puno dnevne svetlosti. Enterijer potpisuje Miljan Torma, dizajner enterijera iz Šida.

Vidimo se u KREATIVNOM BARU – TRG NIKOLE PAŠIĆA 6; SREMSKA MITROVICA

Možda Vam se svidi i