FRAGMENT BAR – DAN POČINJE OVDE

Od strane Ozon
0 komentar

Sudeći po lokacijama iznad fotki na Instagramu, najbolji kafići u Sremskoj Mitrovici  postali su omiljena destinacija mnogih koji vole da svoje dnevne rituale dele na društvenim mrežama. Pa tako, često Fragment završi na mnogim Instagram profilima, fotke se dele, a Fragmet je  zaslužio svoje mesto među „izabranima“, pre svega, zbog zanimljivog izgleda. Nalazi se na  odličnoj lokaciji. Fragment se izdvaja enterijerom koji je mešavina umetničke galerije i kafića koje obilazimo u velikim gradovima. Bilo da ste tu zbog kafe sa prijateljicama ili koktela sa društvom, biće vam udobno i prijatno u ovom ušuškanom ambijentu. Svetlo je blago, prigušeno, pa je idealan izbor za sve dnevne varijante: druženje sa prijateljicama, ili muško okupljanje, pijuckanje kafe uz dnevni posao na kompu, brzinska kafica i piće u toku dana, a cene su fantastične…

Fragment je jedinstveno mesto u kojem se, već na prvi pogled, vidi da se mislilo na sve detalje.

Kafić u kojem je kafa uvek dobra, a konobari znaju više o nama od nekih prijatelja, ovakve kafiće ritualno posećujemo zbog osećaja drugog doma u kojem ne moramo prati posuđe.

Fragment je spoj udobnog kafića i kluba, na odličnoj lokaciji, u Kuzminskoj ulici (ne može se “omašiti”). Fragment je popularno  mesto u sremskomitrovačkom krugu izlazaka, a moglo bi se reći i „kafić Uzdravlje“  našeg grada.

FACEBOOK

INSTAGRAM

JEDNOSTAVNO DO FRAGMENT BARA

Možda Vam se svidi i