„Sport u policiji“ Ekipa iz Sremske Mitrovice PRVA

Od strane Ozon
0 komentar

U tehničkoj organizaciji „Sportskog saveza grada Subotice“, u subotu, 2. jula, održano je regionalno takmičenje akcije „Sport u policiji“. Ekipa iz Sremske Mitrovice odnela je pobedu u grupi a nakon toga i pobedu nad ekipom iz Novog Sada, čime se plasirala na Državno prvenstvo!

Subotica je bila domaćin Regionalnog takmičenja projekta „Sport u policiji“, koja je okupila najbolje sportiste iz šest policijskih uprava sa teritorije Vojvodine koji su se takmičili u više sportskih disciplina. 

Ekipa PU Sremska Mitrovica „PEPROM DOO“ je trijumfovala u futsalu.

Futsal je privukao veliko interesovanje. Ekipe su bile podeljene u dve grupe iz kojih su dve prvoplasirane takmičenje nastavile u završnici turnira. U prvom polufinalnom susretu Sremska Mitrovica „PEPROM DOO“ je odnela pobedu. U drugom polufinalu Sremska Mitrovica je savladala ekipu ŽJ Novi Sad. 

Nakon održanih svih takmičenja podeljeni su pehari za najbolje. Jeftić Vladimir -najbolji igrač, Petrović Milođ – najbolji strelac i Lukić Nenad – najbolji golman.

Subotica je bila domaćin najboljim takmičarima iz šest policijskih uprava sa teritorije Autonomne Pokrajine Vojvodine, a nadmetanja se odvijaju u: atletici, streljaštvu, odbojci, basketu 3×3 i futsalu, a pobednici će predstavljati Region na državnom prvenstvu, koje će se, početkom septembra, održati u Vrnjačkoj Banji.

Možda Vam se svidi i