Snežana Bogićević iz „Crvene zvezde“ posetila košarkašice „Srema“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na treningu košarkašica „Srema“, u četvrtak, 3. maja u poseti je bila košarkašica ŽKK „Crvena zvezda“ iz Beograda Snežana Bogićević koja je pre nekoliko dana osvojila titulu prvaka Srbije sa svojim klubom.

Snežanina poseta mladim igračicama „Srema“ i svom nekadašnjem treneru bila je izuzetna čast i podstrek za dalji nastavak njihovih karijera koje žele da krenu upravo njenim stopama. Trener „Srema“ Nikola Milošević trenirao je godinama Snežanu Bogićević i zajedno sa Natašom Zec učio je prvim košarkaškim koracima. Snežana je dobila poziv i od selektora Marine Maljković za pripreme seniorske reprezentacije Srbije koje počinju u junu. Svima u klubu bila je velika čast i zadovoljstvo u provedenom vremenu i druženju sa košarkašicom „Crvene zvezde“.

Snežana nije krila oduševljenje mladim košarkašicama i rekla je da će dolaziti u posetu i pružati podršku košarkašicama „Srema“ kada god bude mogla.

Predsednik Srema Nikola Budošan zahvalio se Snežani Bogićević na poseti i najavio odigravanje prijateljske utakmice u Beogradu između mladih košarkašica ŽKK „Srem“ i ŽKK „Crvena zvezda“.

Možda Vam se svidi i