Hesnerci izgubili od „Donjeg Srema“

Sremska Mitrovica – Na stadionu u Hesni, pred prepunim tribinama u  fer igri i navijanju pred oko 1100 gledalaca odigrana je kvalitetna i borbena utakmica 16 – finala Kupa Srbije između domaćeg FK „Radnički“ i  FK „Donji Srem“ iz Pećinaca, trenutno dve najbolje ekipe sremskog fudbalskog područja.
U četvrtoj minuti šok na stadionu u Hesni. Sudija Gogić je dosudio penal i gosti vode sa 1:0. Vrlo brzo gosti postižu i drugi gol iz kontranapada i školske akcije, kada je Lukić povećao prednost na 2:0.

Domaći fudbaleri se nisu predavali. Čitavo drugo poluvreme su bili ravnopravni protivnik i imali su nekolko šansi za gol. Istako se golman gostiju Belić, koji je u nekoliko navrata spasao svoju mrežu.

Fudbaleri Donjeg Srema su se plasirali u 8 – finala Kupa, a objektivna publika na stadionu u Hesni ispratila je obe ekupe gromoglasnim apluzom. Igrači oba tima zagrljeni su napustili teren, a ova utakmica vraća nadu u napredak sremskog fudabala.

Strelci: Damjanović u 4. minuti iz jedanajsterca i Lukić u 28. minuti za „Donji Srem“. Žuti kartoni: Šivoljicki, Mijić(Radnički), Vasiljević, Krunić, Ilić i Sinđić(Donji Srem).

RADNICKI: Relić , Mijić, Pršić (Simikić N.) , Simikić Đ., , Ninković , Ristić , Skorupan (Erak), Sovilj , Stević, Trebovac (Vučković). Lacković
DONJI SREM: Belić, Vasiljević, Prljević, Bukorac (Stojanović), Krunić, Lukić(Čović), Ilić, Sinđić, Damnjanović (Marčeta), Lakićević, Aškovski

You May Also Like