Sremska Mitrovica – U sremskomitrovačkoj biblioteci “Gligorije Vozarović” u narednih nekoliko dana biće održane dve promocije knjiga i postavljena jedna izložba.

U sredu, 4. marta sa početkom u 18:00 časova u čitaonici biblioteke održaće se predavanje i promocija knjiga doktorke Svetlane Kostić, „U pravu si al’ baš me briga“ i „Akademija za srećologiju“..

knjige

Dr Svetlana Goga Kostić Džolić, sertifikovan trener Rekonektivnog isceljivanja i vodič kroz antistres mentalne treninge, pomaže vam da sačuvate vaše fizičko, mentalno i emotivno zdravlje.

Naučićete kako sami da se izlečite od depresije, anksioznosti i drugih emotivnih smetnji. Vaše međuljudske odnose dovešćete u harmoničan sklad.

U četvrtak, 5. marta sa početkom u 18:00 časova u Okrugloj sali biblioteke zvanično će se otvoriti tradicionalna Osmomartovska izložba Udruženja likovnih umetnika Sirmium.

U utorak, 10. marta sa početkom u 18:oo časova održaće se promocija romana „Kuća sećanja i zaborava“, autora Filipa Davida, dobitnika NIN-ove nagrade za najbolji roman objavljen u 2014.godini.

Možda Vam se svidi i