Šamarao konobara u restoranu, pa kažnjen zatvorom zbog zlostavljanja i mučenja

Od strane Ozon
0 komentar

Miljan Vidović Hofman osuđen je danas u Osnovnom sudu u Rumi na kaznu zatvora od 10 meseci zbog sumnje da je počinio krivično delo zlostavljanje i mučenje, pišu Novosti.

Njemu se sudilo zbog sumnje da je maltretirao i šamarao konobara koji je radio u jednom restoranu u Irigu.

Kako se vidi na snimku na društvenim mrežama, tri muškarca su prišla radniku ugostiteljskog objekta u Irigu, a Miljan je nasrnuo na njega. Čovek je pokušao da se odbrani, ali mu je Miljan Vidović naredio da spusti ruke. Pokušao je da ga ujede za lice, unosio mu se u lice vukao ga za uši i udarao mu šamare.

– Spusti ruke. Hoćeš zaklati papagaja? Je l’ hoćeš da zakolješ papagaja pred mojom ćerkom? Što si rekao da ćeš da zakolješ, njoj da daš? Je l’ njoj da serviraš mrtvog papagaja? – rekao je, udarajući šamare.

Čovek je refleksno podigao ruke kako bi napravio distancu između njih, a Miljan Vidović ga je udario pesnicom u stomak.

Konobar je govorio da nije tako mislio i da je pogrešio, da neće nikad više.

– Ne smeš mom detetu da kažeš bilo šta. Ja sam tebe gledao kao druga, uvek sam bio kulturan. Jesi rekao triput mojoj ćerki da ćeš da zakolješ papagaja? Jesi pogrešio? – pitao je, a konobar je odgovorio da je to izgovorio i da je pogrešio.

Nasilnik mu je onda pružio ruku.

– Evo ti ruka, pogrešio si. Nikad te nisam dirao, jesi čuo? Moja žena mi i dalje spominje što si to rekao pred mojom ćerkom, je l’ shvataš? Spusti ruku, nemoj da dižeš ruku! Nemoj više nikad, aj ćao – rekao je Hofman i otišao.

Braća Hofman uhapšeni su u novembru prošle godine. oni su, nakon obavljenog informativnog razgovora.

Novosti

Možda Vam se svidi i