Put između Stare i Nove Pazove u potpunosti zatvoren

Od strane Ozon
0 komentar

Put između Stare Pazove i Nove Pazove na trasi od Lidla do ulaska u Staru Pazovu će ponovo biti u potpunosti zatvoren za saobraćaj zbog završnog asfaltiranja. Prema najavama, put će biti potpuno zatvoren za saobraćaj radi završnog asfaltiranja, što će zahtevati pronalaženje alternativnih pravaca kretanja.

JP „Putevi Srbije“ već neko vreme izvodi radove na rehabilitaciji puta koji se proteže od Lidla u Staroj Pazovi pa sve do ulaska u Novu Pazovu, tačnije do kružnog toka u Novoj Pazovi i raskrsnice za Vojku u Staroj Pazovi. Tokom ovih radova, put je povremeno bio zatvoren za saobraćaj, ali sada će se suočiti s potpunom obustavom saobraćaja zbog završnih radova na asfaltiranju.

Alternativni putni pravac tokom perioda zatvaranja biće preko Vojke ili preko autoputa BG-NS, što će biti od značaja za sve vozače i građane koji putuju između ovih naselja.

Očekuje se da će radovi biti završeni u najkraćem mogućem roku kako bi se normalizovao saobraćaj na ovoj deonici puta između Stare i Nove Pazove.

Možda Vam se svidi i