U petak sajam zapošljavanja u Novoj Pazovi

Od strane Ozon
0 komentar

Filijala Sremska Mitrovica Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje sajam zapošljavanja u petak, 30. septembra, u periodu od 11 do 13 časova, u Kompleksu sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi.

Na sajmu će učestvovati 23 poslodavca koja su istakla potrebu za zapošljavanjem oko 777 radnika raznih obrazovnih profila i stepena kvalifikacija. Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve potrebne informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

Inače, sajam zapošljavanja će i ove godine tradicionalno biti održan u okviru petnaestog po redu Regionalnog sajma privrede, 29. i 30. septembra, koji organizuju Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga i Opština Stara Pazova. Na ovaj način, spajanjem manifestacija, poslodavcima će biti omogućen izbor najboljih kandidata za zapošljavanje, saopšteno je iz NSZ.

Nacionalna služba pozivala je sve tražioce zaposlenja da posete sajam zapošljavanja u Novoj Pazovi i iskoriste priliku da se u neposrednom kontaktu sa poslodavcima informišu o slobodnim radnim mestima i uslovima rada, i predaju im svoje radne biografije sa kojima konkurišu za posao.

Možda Vam se svidi i