RUMA – Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević otvorio je danas u Rumi Glavnu ulicu, koja je rekonstruisana uz ulaganje od 166 miliona dinara.

Milićević je naglasio da je ulica duga oko kilometar kapitalni infrastrukturni objekat značajan za ovu lokalnu samoupravu i njene građane.

„Pokrajinska vlada je u protekle dve i po godine uložila blizu 660 miliona dinara u razvoj opštine Ruma“, kazao je potpredsednik Milićević i naglasio da su u saradnji sa Republičkom vladom i opštinom Ruma realizovani brojni značajni projekti, pre svega u privlačenju velikih investitora i otvaranju novih radnih mesta.

Predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić zahvalio se Pokrajinskoj vladi što je prepoznala značaj ovog projekta za građane Rume, kao i na podršci u privlačenju investicija.

Potpredsednik Milićević se obratio na Gradskom trgu i svim građanima Rume i Srema čestitao 24. novembar, kada se obeležava stogodišnjica od Velikog narodnog zbora u Rumi i prisajedinjenja Srema Кarljevini Srbiji, kao i Dan opštine.

Možda Vam se svidi i