Stara Pazova – Slučajni prolaznici zatekli su prošle nedelju stravičan prizor na praznom parkingu ispred supermarketa u blizini auto-puta Beograd-Šid.

Bojan Perić (36), bivši igrač futsala, izvršio je samoubistvo tako što je pucao u sebe iz lovačke puške.

Uspešnu karijeru završio je preko nekoliko godina u jednom klubu u Novoj Pazovi. Ostavio je iza sebe suprugu i ćerku od šest godina, ispričeo je sagovornik beogradskih medija i dodao:

“Bojan se nije žalio na porodične ili poslovne probleme. Njegova rodbina i prijatelji su šokirani. I dalje ne veruju šta se dogodilo. Bio je veoma vezan za ćerkicu. Bojan je bio prijatelj sa brojnim srpskim fudbalerima, mnogi i danas igraju u poznatim evropskim klubovima, a neki su i reprezentativci Srbije.”

Prema nezvaničnim podacima, motiv ovog samoubistva bili su navodni dugovi, a dežurni tužilac nije naložio pokretanje istrage.

Nije bilo svedoka u trenutku pucnjave, ali, sudeći po tragovima koje je policija otkrila na uviđaju, Bojan je pucao u sebe dok je sedeo u svom automobilu BMW.

“Njegovo telo pronašli su prolaznici ispred vozila, pored otvorenih vrata, a sumnja se da je preminuo na mestu, i to nekoliko sati pre nego što je pronađen. Očigledno je da se spremao za ovaj čin, izabrao je taj parking i vreme kada je prazan kako eventualno ne bi nekog ugrozio”, ispričao je izvor blizak istrazi.
SremskeVesti

You may also like