Odobreno preko 20 miliona dinara za sanaciju puta Banja Vrdnik – Jazak

Od strane Ozon
0 komentar

Vojvodina/Ruma – U zgradi Pokrajinske vlade, potpisan je ugovor o dodeli sredstava za realizaciju projekta ’’Sanacija i pojačano održavanje lokalnog puta od Banje Vrdnik do naselja Jazak’’.

Ugovor je potpisao zamenik predsednika Opštine Irig, Miodrag Bebić, koji je istakao značaj ove investicije i uticaj na kvalitet turističke ponude.

’’Pre svega koristim priliku da se zahvalim pokrajinskoj Vladi i Upravi za kapitalna ulaganja AP Vojvodine na odobrenim sredstvima. Rekonstrukcijom ove deonice umnogome ce se olakšati prilaz Jasku ali i manastirima Mala Remeta i Jazak kao i Vinariji ’’Deuric’’, ’’Fruškogorskoj lugarnici’’ ali i svim drugim turističkim objektima što ce svakako uticati na kvalitet turističke ponude, što i jeste jedan od glavnih ciljeva u strategiji razvoja nase opštine. Takođe, olakšaće se prilaz zasadima voća i pogonima za preradu koji se nalaze između Jaska i Male Remete, što će, verujemo, privući nove investitore i dovesti do zapošljavanja većeg broja radnika. Ovo je još jedno ispunjeno obećanje koje smo dali građanima i još jednom smo dokazali da se ne bavimo praznim pričama i lažnim predizbornim obećanjima, već ozbiljno i kvalitetno radimo u interesu svih građana naše opštine. U prilog ovome, podsetiću da u subotu počinju i radovi na generalnoj rekonstrukciji zgrade vrtića u Vrdniku, koji će nakon završetka radova postati mesto za uživanje mališana i omogućiti vaspitačima i osoblju najbolje moguće uslove za rad” – istakao je Midrag Bebić.

Vlada AP Vojvodine je za realizaciju ovog projekta opštini Irig odobrila 20,2 miliona dinara.

SremskeVesti

Možda Vam se svidi i