Gosti odneli bodove u derbi meču 22. kola Prve regionalne košarkaške lige

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Košakraši „Srema“ poraženi su proteklog vikenda na domaćem terenu od ekipe KK „Sveti Đorđe“ iz Žitišta rezultatom 90:98 (17:29) (21:19) (25:22) (27:28).

Mesto: Poslovno sportski centar „Pinki“.
Gledalaca 100.
Sudije: Gaković Dragan iz Zrenjanina i Vuković Miloš iz Novog Sada.
Delegat Kresta Zoltan iz Novog Sada.

Derbi meč 22. kola Prve regionalne košarkaške lige gde su se sastale ekipe koje dele četvrto i peto mesto na tabeli sa istim brojem bodova opravdao je naziv derbija. Vodila se velika borba na terenu do samog kraja meča.

Gosti su stalno bili u blagom vođstvu od nekoliko poena, dok su igrači „Srema“ pokušavali da im se rezultatski približe, a kada su to skoro i uspeli u trećoj četvrtini usledile su čudne odluke sudijskog para.

U roku od nekoliko sekundi kapiten ekipe Đorđić koji je do tada imao dve lične greške, dobija prvo treću, a odmah zatim i četvrtu ličnu grešku kao i tehničku grešku, tako da je morao da napusti igru.

Samo par sekundi kasnije sudijski par opet dosuđuje tehničku grešku za klupu „Srema“ i tako gostima poklanjaju slobodna bacanja kao i loptu u njihovom posedu.

Domaća ekipa pokušavala je da sredi redova i rezultatski prati u stopu goste koji su pokazali da su odlična ekipa i nisu pravili nikakve kikseve u napadima. Na žalost „Srem“ ipak gubi.

KK „Srem“ igrao je u sastavu: Zagorac Marko, Knežević Veljko-8, Đurak Branislav, Ikić Jovan, Marković Marko-1, Nešić Filip-12, Apić Uroš-26, Andrić Marko, Đorđić Đorđo-15, Cundra Aljoša-9, Ivanović Aleksandar-19.
Trener: Laza Savić.

KK „Sveti Đorđe“ igrao je u sastavu: Đokić Nikola, Tomić Marko-28, Krstanović Boris-15, Čuč Danijel-17, Latinović Filip-7, Boljac Marko, Trivunović Milomir, Vuković Ivan, Pavlović Filip-2, Ugričić Marko-12.
Trener: Vignjević Nenad.

D. Simunović

Možda Vam se svidi i