Rasim Ljajić imao težak udes, poginuo njegov saputnik

Od strane Ozon
0 komentar

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić doživeo je jutros tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja, u kojoj je poginuo njegov saputnik koji je upravljao vozilom, dok je on zadobio teže povrede i trenutno je na Kliničkom centru u Nišu, javljaju beogradski mediji.

Predsednik Izvršnog odbora Socijaldemokratske partije Srbije Branko Gogić poginuo je, dok je Rasim Ljajić povređen u udesu koji se oko 9:30 časova dogidio kod Ražnja.

Prema informacijama „Novosti“, Rasim Ljajić nije životno ugrožen. On je u svesnom stanju, sa povredama grudnog koša primljen u KBC u Nišu.Ljajićevo vozilo „škoda superb“ oko 9:30 časova je izletelo sa autoputa u visini Ražnja na jugu Srbije, probilo zaštitnu ogradu i prevrnulo se na krov. Uzrok saobraćajne nesreće još se utvrđuje. Gogić je bio i direktor JP „Emisione tehnike i veze“. Blic piše da su Ljajić i Gogić bili prvi saradnici i često su putovali zajedno. Gogić je iza sebe ostavio dvoje dece i suprugu Nadu Gogić, novinarku RTS-a. Rođen je 15. aprila 1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru „Ekonomska diplomatija“. Od marta 1999. godine bio je zaposlen u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču. Od januara 2009. godine radio je u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Bio je član SDP-a od njenog osnivanja 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu od 2012. do 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

Možda Vam se svidi i