„Uzmi račun i pobedi“: Sutra pretposlednje izvlačenje

Treće po redu izvlačenje u okviru drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“ biće održano sutra na Prvom programu RTS-a od 17:30 časova.

Sve koverte koje su prispele u prvom i drugom krugu nagradne igre i nisu izvučene u nekom od javnih izvlačenja tokom marta, učestvovaće u izvlačenjima trećeg kruga.

I u ovom krugu nagradne igre, pravo učešća imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja prikupe i pošalju 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom („slipova“), minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu, ne starijih od 01. januara 2018. godine.

Spisak dobitnika nagrada biće objavljen u dnevnom listu „Politika“ u roku od pet dana od dana svakog izvlačenja i na internet stranici nagradne igre www.uzmiracun.rs.

Nagradni fond je obezbeđen iz budžeta Republike Srbije i od privrede okupljene u Savezu za fer konkurenciju u NALED-u: Mastercard, Telekom Srbija, Moj Kiosk, Dunav osiguranje, Tehnomanija, British American Tobacco SEE, Coca-Cola HBC, DIS, Gomex, Gorenje, JTI, Philip Morris, Forma Ideale, Ušće Shopping Center.

You May Also Like