„Uzmi račun i pobedi“: Oni su srećni dobitnici!

U subotu, 17. marta održano je i treće izvlačenje u igri „Uzmi račun i pobedi“, a glavna nagrada je bio stan u Novom Sadu koji je dobio Imre Baranji iz Bačkog Gradišta. Evo ko je još dobio nagrade u ovom izvlačenju.

Gosti iz ogromnog „bazena“, u kojem se nalazi 4.424.463 koverti, izvlačili su srećne dobitnike dvoiposobnog, dupleks stana, površine 116 kvadratnih metara u Novom Sadu, 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima „DIS“ d.o.o. i „Forma Ideale“ d.o.o.

Dobitnik stana u Novom Sadu je Imre Baranji iz Bačkog Gradišta. Njegov koverat u kome je bilo 10 fiskalnih računa izvukao je biviši fudbaler Milan Lane Jovanović.

Dobitnici „fijata 500L“ su: Staletović Stevan, Nikolić Dragoslav, Kleut Velimir, Mirković Milan, Mitrović Dragana, Kilibarda Milomirka, Nedeljković Dajana, Softić Slađana, Iskla Ružica, Petrović Katarina, Stojanović Ljubinka i Dekić Živorad.

Vaučere DIS-a u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Vranjevac Mirjana, Stefanović Ljubica, Jovović Jovana, Mićunović Nenad, Masal Miroslav, Bartulović Jelena, Bajić Jelena, Stević Marija, Kovačević Vladan i Vučićević Pavle.

Vaučere „Forma ideale“ od 120.000 dinara dobili su: Filipović Nemanja, Nikolić Sanja, Petrović Milan, Marinković Isidora, Marković Slobodan, Drinić Livija, Milivojev Saša, Stanić Dejan, Ristić Slavica i Carić Slobodan.

U direktnom televizijskom prenosu nagrade su, osim bivišeg fudbalera, izvlačili i glumica Mina Lazarević i džudisti braća Stefan i Nemanja Majdov.

Među gostima koji su izvlačili nagrade bili studenti FON-a Rastko Damnjanović i Andrea Moskovljević koji su osvajači nagrada na svetskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja u Portu i Montrealu.

Komisija koja se sastoji od pet članova, prisustvovala je izvlačenju i odmah, tokom emisije, proveravala da li su ispunjeni uslovi definisani pravilima nagradne igre.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu „Politika“ u sredu, 21. marta, kao i na internet stranicama Vlade Srbije www.srbija.gov.rs

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u „Politici“.

Autor: mondo.rs

You May Also Like