Večeras film „Plejlista“ u Art klubu Sirmijumart

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Centar za kulturu Sirmijumart, u suradnji s Francuskim institutom, uspešno je organizovao trodnevni festival francuske kinematografije koji je privukao brojnu publiku svojim bogatim programom i izuzetnim filmovima.

Poslednjeg dana festivala, u Art klubu Sirmijumart, 21. februara 2024. godine, publika će moći da uživa u filmu „Plejlista“ (Playlist), komediji koju je režirao Nina Antik. Film prati priču Sofije, mlade žene u svojim dvadesetim godinama, koja se suočava s izazovima ljubavi i karijere. Kroz niz ljubavnih i poslovnih iskustava, Sofija prolazi kroz proces sazrevanja i traženja istinske sreće.

Ovi filmovi, koji su prikazani tokom festivala, pružili su širok spektar tema i emocija, od humora do introspekcije, te su oduševili sve ljubitelje francuske kinematografije. Ulaz na projekcije bio je besplatan, a atmosfera u Art klubu Sirmijumart bila je ispunjena pozitivnom energijom i entuzijazmom.

Festival je još jednom potvrdio važnost kulturnih događaja u Sirmijumu i doprineo promociji francuske filmske umetnosti među lokalnom publikom. Svi prisutni su pozvani da se pridruže i u narednim godinama uživaju u ovom sjajnom festivalu.

Možda Vam se svidi i