Novi savremeni ginekološki stolovi u Domu zdravlja Sremska Mitrovica

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Mitrovački Dom zdravlja dobio je tri savremena nove hidraulične ginekološke stolove. Za njegovu kupovinu iz gradskog budžeta je izdvojeno 1.300.000 dinara. Koliko je bio neophodan ovakav sto, dovoljno govori i to što za Ginekološki dispanzer poslednjih 25 godina nije kupljen nijedan.

“Dom zdravlja u Sremskoj Mitrovici unapređuje svoje kapacitete nabavkom tri nova ginekološka stola, omogućavajući brže i efikasnije preglede pacijentkinja. Dodatno, grad je uložio u modernizaciju zdravstvene infrastrukture, obezbeđujući digitalni mamograf, vozilo za Hitnu pomoć, automobil za polivalentnu patronažu i rashladne vitrine za vakcine. Planirana je i rekonstrukcija ambulante u Zasavici 1, što će dalje unaprediti pružanje zdravstvene zaštite u lokalnoj zajednici”, rekao je Dražen Riđošić, načelnik Gradske uprave za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine

U Službi za zdravstvenu zaštitu žena Doma zdravlja biće nabavljeno još tri ginekoloških stolova koji će biti rasporedjeni u ambulate.

Možda Vam se svidi i