Uspeh najmlađih atletičara Sirmiuma na višeboju u Kraljevu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Najmlađi atletičari Atletskog kluba Sirmium iz Sremske Mitrovice postigli su sjajne rezultate na višeboju u Kraljevu, takmičeći se u disciplinama 40 metara sprint i skok udalj. Ovaj uspeh dodatno je istakao talenat i predanost mladih sportista, kao i trud njihovih trenera.

Najveći uspeh postigle su Jana Pavlović i Mila Mimić, koje su se okitile zlatnim medaljama. Njihova izvanredna forma i rezultat su rezultat kontinuiranog rada i posvećenosti sportu.

Maša Pavlović i Maša Ilić su osvojile srebrne medalje, što je takođe izuzetno postignuće. Njihova disciplina i upornost su se isplatile, donoseći im zasluženo priznanje.

Bronzane medalje pripale su Eni Savić i Aleksandru Radovanoviću, koji su se takmičili sa starijim takmičarima, pokazujući hrabrost i izdržljivost.

Trener Goran Pavlović nije krio ponos zbog uspeha svojih pulena. „Ponosan sam na njih, pokazali su izuzetnu borbenost i talenat. Međutim, već sutra nas čeka novi trening i moramo raditi još jače i još bolje kako bismo nastavili sa dobrim rezultatima,“ izjavio je Pavlović.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar