Uskršnja zabava u Grgurevcima: Slatkiši, kreativne radionice i potraga za čuvarkućom

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Uoči najradosnijeg praznika, Mesna zajednica Grgurevci i udruženje „Ostani na selu“ su i ove godine organizovali Uskršnju zabavu za najmlađe meštane, koja se održala u centru Grgurevaca. U sklopu ove zabave, deca su imala priliku da uživaju u raznim aktivnostima, uključujući kreativne radionice i slatkiše.

Glavni događaj večeri bio je animirani program koji su priredili Boomanimatori, uz specijalnu koreografiju i veoma zabavnu igru – potragu za Uskršnjom čuvarkućom. Mališani su uz pomoć zeka tražili nestalu čuvarkuću, crveno jaje koje simbolizuje zdravlje i blagostanje, što je dodatno doprinelo atmosferi veselja i radosti.

Ova inicijativa nije samo pružila deci priliku za zabavu, već je i okupila zajednicu i podstakla duh zajedništva u Grgurevcu. Uskršnja zabava je postala tradicionalni događaj koji okuplja sve generacije i doprinosi očuvanju lokalne zajednice i tradicije.

Iz Mesne zajednice i udruženja „Ostani na selu“ ističu zadovoljstvo što su mogli organizovati ovu manifestaciju koja je naišla na veliko interesovanje dece i njihovih roditelja. Svi prisutni su imali priliku da se opuste, provedu kvalitetno vreme i zajedno proslave predstojeći praznik.

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar