Vatrogasnim domom u Šidu ponovo trčkaraju deca

Od strane Ozon
0 komentar

Šid – Vatrogasnim domom u Šidu ponovo su odjekivali smeh i radost dok su deca trčkarala uživajući u Danu otvorenih vrata u dobrovoljnom vatrogasnom društvu. Ovaj događaj je bio prilika za najmlađe sugrađane da se upoznaju sa vatrogascima i njihovim opremama koje spašavaju živote.

Mališani su uživali u raznovrsnim aktivnostima, od rušenja meta pomoću brentača do uzbudljivog gašenja početnih požara, dok su stariji imali priliku da pokažu svoje znanje i veštine kroz mini takmičenje i kviz znanja o vatrogastvu. Najuspešniji učesnici su nagrađeni i pohvaljeni, dok su svi prisutni naučili važne lekcije o bezbednosti i hitnim situacijama.

Druženje uz palačinke, sokove i mafine koje su ljubazno pripremili članovi društva dodatno je obogatilo događaj, pokazujući koliko je vatrogasno društvo povezano sa zajednicom.

„Dobrovoljno vatrogasno društvo Šid se zahvaljuje svim sugrađanima koji su odvojili vreme da dođu i podrže ovaj događaj. Vaša podrška nam je neprocenjiva i motiviše nas da nastavimo sa našim radom i misijom. Hvala što ste deo naše zajednice“, istakao je predstavnik društva.

Ovaj događaj je još jednom pokazao da vatrogasci ne samo što brinu o sigurnosti zajednice, već su i spremni da ulože vreme i trud kako bi edukovali i izgradili čvrste veze sa svojim sugrađanima.

Podsetimo Lovački dom u Šidu, polivinom marta, zahvatio je požar. U ovom požaru je izgoreo krov zgrade.

Možda Vam se svidi i