Predizborno druženje uz roštilj ispred prostorija SPS-a

Od strane Ozon
0 komentar

Izbori 2024/Politika/Sremska Mitrovica. — Danas je ispred prostorija Socijalističke partije Srbije (SPS) u naselju 29. novembr održano predizborno druženje uz roštilj, koje je privuklo veliki broj građana svih uzrasta. Ovaj događaj, organizovan u sklopu predizborne kampanje, bio je prilika da se članovi partije, simpatizeri i sugrađani okupe i druže u opuštenoj atmosferi.

Druženje je proteklo u vedrom raspoloženju, a prisutni su uživali u ukusnoj hrani i piću koje su obezbedili organizatori. Tokom događaja, članovi SPS-a su se obratili prisutnima, ističući važnost predstojećih izbora i pozivajući ih da podrže zajedničku listu „Sremska Mitrovica sutra“, na kojoj su kandidati iz Srpske napredne stranke (SNS) i SPS-a.

Predstavnici partije su govorili o svojim planovima za razvoj grada i poboljšanje kvaliteta života svih građana. Naglašeno je da zajednička lista predstavlja ujedinjenje snaga za bolju budućnost Sremske Mitrovice, te su pozvali građane da izađu na izbore i glasaju za ovu listu.

Predizborno druženje uz roštilj pokazalo je da postoji značajna podrška za koaliciju SNS-a i SPS-a, a prisustvo velikog broja građana svih uzrasta ukazuje na široku podršku koju ova lista uživa. Organizatori su se zahvalili svima koji su došli i učestvovali u ovom događaju, ističući da je svaki glas važan za budućnost Sremske Mitrovice.

Promo tekst

Možda Vam se svidi i