Novi uspesi atletičara Srema na Spartakovom krosu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica . — Atletičari Srema još jednom su dokazali svoju superiornost i posvećenost sportu na ovogodišnjem Spartakovom krosu, održanom u Opovu. Takmičari “Srema” su postigli izvanredne rezultate, donoseći kući brojne medalje i priznanja.

Sara Perić je briljirala u svojoj kategoriji, osvojivši zlatnu medalju i potvrdila je svoj status jedne od najperspektivnijih mladih atletičarki. Nikolić Kalina i Marčok Anja su se takođe istakle, osvojivši srebrne medalje, dok je Sara Milovanović zauzela treće mesto i osvojila bronzanu medalju.

Dudić Sofija je pokazala izuzetnu borbenost, završivši na četvrtom mestu i pruživši snažan otpor sve do samog kraja trke, dok su peta mesta osvojili Julija Subotić i Aleksandar Bozić, demonstrirajući solidne performanse i sportski duh.

Posebno se istakla trener Milovanović Mirjana, koja je u trci zadovoljstva osvojila prvo mesto, pokazavši da je i sama u sjajnoj formi i pravi uzor svojim učenicima.

Ovi rezultati su potvrda kontinuiranog rada i napretka atletičara Srema, koji nastavljaju da postižu odlične rezultate na svim nivoima takmičenja. Njihovi uspesi su ponos za klub i zajednicu, a treneri i roditelji imaju razloga za zadovoljstvo.

„Naša deca su još jednom pokazala kontinuitet u radu i uspesima, što je rezultat njihovog truda, posvećenosti i podrške koju dobijaju od svojih trenera i porodica,“ rekla je Milovanović Mirjana.

Možda Vam se svidi i