POTPISAN UGOVOR ZA OPREMANJE CENTRA LOVNOG TURIZMA U SREMSKOJ MITROVICI

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – U Sremskoj Mitrovici juče je potpisan ugovor o dodeli osam miliona dinara za opremanje Centra lovnog turizma između Turističke organizacije Grada Sremska Mitrovica i Ministarstva turizma Republike Srbije. Sredstva su dodeljena u sklopu konkursa za dodelu subvencija i transfera za projekte razvoja turizma u 2024. godini.

Izgradnja Centra lovnog turizma, koja je ušla u završne faze, ima za cilj unapređenje turističke ponude kroz podršku razvoju lovno-turističkih aktivnosti. Ovaj projekat predstavlja značajan korak ka diversifikaciji turističke ponude u Srbiji i pružanju jedinstvenih iskustava posetiocima.

Opremanje centra omogućiće posetiocima da uživaju u bogatom lovnom iskustvu, istraže lokalnu faunu i floru, kao i da se upoznaju s tradicionalnim lovom. Cilj je da se kroz ovaj centar promoviše očuvanje prirodnih resursa, ali i da se privuče veći broj turista zainteresovanih za lovne aktivnosti.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Ubice 09.04.2024. - 11:58 am

Svaka čast, propagirate ubijanje životinja radi zadovoljstva. Kada ponestane životinja da li će ubijati ljude, onako, radi zadovoljstva?

Komentari su zatvoreni.