Održan prijem povodom VIII Internacionalnog takmičenja „Sirmium Music Fest

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici održan je prijem za predstavnike festivala, članove žirija i talentovane takmičare VIII internacionalnog takmičenja „Sirmium Music Fest“. Ovogodišnji muzički festival je okupio pet stotina učesnika iz čak šesnaest zemalja.

Nakon prijema, posetioci su imali priliku da istraže lepote grada Sremska Mitrovica i da se upute u posetu Specijalnom rezervatu prirode „Zasavica“.

Galerija „Lazar Vozarević“ i Muzej Srema danas će biti centri dešavanja gde će se odvijati takmičarski dueli, ali i gde će se iskazati umetnički talenat učesnika. Očekuje se da će četvrtog dana festivala, večeras s početkom u 19 časova, članovi žirija oduševiti publiku svojim muzičkim bravurama.

Finalni čin ovog festivala biće održan u nedelju, 28. aprila, kada će pobednici takmičenja na završnom koncertu, obeležiti kraj ovog muzičkog dešavanja u Sremskoj Mitrovici.

„Sirmium Music Fest“ nastavlja da bude ne samo platforma za muzičko nadmetanje već i most koji spaja ljubitelje muzike iz celog sveta, istovremeno promovišući kulturno bogatstvo i raznolikost.

Možda Vam se svidi i