Mesečni horoskop za maj

Od strane Ozon
0 komentar

Horoskop za maj mesec Ovnovima predviđa promene, Bik će ljubav videti drugim očima, Blizanci su pomalo uspavani, Rak mora težiti ka otvorenijoj komunikaciji, Lav može očekivati iznenađenja na polju ljubavi, Devica menja stara verovanja i započinje nova putovanja…

OVAN – mesečni horoskop za maj:

Možete li da verujete da je već maj, Ovnovi? Ulazite u mesec sa ozbiljnim kosmičkim blagoslovima. Možeš privući nekoliko dodatnih obožavalaca tokom ovog perioda. Ovo je takođe vreme koje je kosmički usklađeno da se fokusiraš na svoj izgled. Promeni garderobu, skrati kosu, ili čak uradi tetovažu.

LJUBAV:
Budi pažljiv/a da se ne preopteretiš. Ovaj ciklus donosi neke od najklasičnijih značenja – nesporazume, propuštene veze, tehničke smetnje i ljude iz naše prošlosti. Tako da, mogu se pojaviti i stare ljubavi ali to ne znači da ih treba prigrliti kao da se u prošlosti ništa nije dogodilo.

POSAO:
Možeš primiti vesti koje se odnose na tvoje finansije ili možda priliku za posao. Moglo bi ti se činiti kao da se pojavljuju iznenada, što može biti malo destabilizirajuće. Sektor prihoda tvog natalnog horoskopa doživljava veliki preokret. Ako si razmišljao/la o traženju povišice, maj je vreme.

ZDRAVLJE:
Potrebno je zaštititi se od stresa, jer to može dovesti do poremećaja metaboličkih procesa i, kao rezultat, do povećanja telesne težine.  Ne možete stalno živeti u užurbanom režimu, morate znati kako da se opustite.

BIK  – mesečni horoskop za maj:

Srećan rođendan, Bikovi! Nakon svih promena koje je april doneo, spreman si da usporiš. Mesec počinje tako što tražiš samoću 2. maja. Par dana kasnije, 5. maja, suočavaš se sa još jednim iznenađenjem. Ako se osećaš suzdržano i ograničeno, vreme je da se oslobodiš. Slušaj svoj instinkt. Tvoja intuicija ti šalje poruke o tome kako dalje.

LJUBAV:
Osećanje izvan zone komfora zapravo može biti dobra stvar. Samo kada se trudimo za nečim, možemo rasti. Da, možda ćeš se suočiti sa izazovima – ali tokom tvog solarnog povratka, bićeš srećan/a znajući da ne samo da stariš, već sazrevaš. I ljubav ćeš „videti“ drugim očima.

POSAO:
Obrati posebnu pažnju na svoje finansije 10. maja. Planeta komunikacije može doneti zakašnjene računa ili planova za plaćanje koje smo zaboravili. Posveti dodatno vreme svom budžetu, kako ne bu došlo do nepotrebnih tenzija.

ZDRAVLJE:
Zapamti, važnije je postaviti sebi prava pitanja o svojoj budućnosti nego pronaći odgovore iz udžbenika. Posveti se sebi, radi na sebi, voli sebe.

BLIZANCI – mesečni horoskop za maj:

Ako osećaš da jednostavno želiš da prođeš neprimećeno ili da ostaneš u uspavanom stanju iz kojeg se ne možeš probuditi tokom prvog dela meseca, gomila planeta u tvojoj zoni snova i podsvesti će to objasniti.

LJUBAV:
Vaši prijatelji, romantične avanture i poslovni partneri na neki način moraju vas inspirisati, ili bar naterati da se smejete dok ne „iskašljete pluća.“ A šta će biti posle, odlučićete sami. Od vaših odluka dosta zavisi kome ćete se prikloniti, koga ćete odstraniti iz vašeg života i slično.

POSAO:
Pripremi se za putovanje rasta i transformacije. Kako mesec počinje Venerom u kvadratu sa Plutonom 1. maja, osetićeš pritisak da se suočiš sa svojim ograničavajućim verovanjima direktno. Ostanite verni sebi i prihvatite svoj buntovni duh.

ZDRAVLJE:
Da biste bili zadovoljni i ispunjeni i zdravi prihvatite priliku za rast i transformaciju dok plovite kroz radosti ljubavi i samootkrivanja.

RAK – mesečni horoskop za maj:

Snažno verujući u sebe i svoje sposobnosti, možeš usredsrediti svoje ciljeve i ambicije u kontekstu stvarnosti, istovremeno donoseći odlučne korake ka ostvarenju svojih strasti. Ovo je idealan trenutak za izražavanje svojih ideja ili traženje novih prilika u karijeri. Kad pristupiš situaciji s jasnoćom i hrabrošću, otvaraš vrata za postizanje svojih ciljeva i ostvarivanje svojih želja.

LJUBAV:
Emocije mogu biti jake, posebno u profesionalnim mrežama ili prijateljstvima, što može dovesti do neočekivanih svađa ako se ne obradi pažljivo. Budite svesni svojih osećanja i težite ka otvorenoj, iskrenoj komunikaciji kako bi graciozno plovili u ovom periodu.

POSAO:
Možeš ostvariti nove ciljeve, vreme je idealno da ostvariš svoje snove kada je u pitanju karijera ali vodi računa da na tom putu ostaneš čistog obraza i bez griže savesti.

ZDRAVLJE:
Iskoristi ovu priliku da se brineš o svom telu i oslobodiš bilo kakvih tereta koji te svakodnevno opterećuju. Oživi svoju povezanost uma, tela i duha kroz rad na otpuštanju, dopuštajući sebi da otpustiš ono što više ne služi tebi u tvojoj neposrednoj okolini.

LAV – mesečni horoskop za maj:

Sve oči su uprte u vas i vaš sledeći potez u karijeri – poslovnom životu. Mesec počinje Venerom u kvadratu sa Plutonom 1. maja, povećavajući pritisak u tvojim romantičnim ili profesionalnim partnerstvima. 

LJUBAV:
Prihvatite neočekivane stvari, bilo da je to podizanje samopouzdanja, završetak projekta, ili čak vest o trudnoći. Neki od pripadnika znaka mogu započeti nove ljubevne avanute bez prekidanja predhodne veze. Brakovi se mogu lako rasturiti u ovom periodu.

POSAO:
Otvorenošću ka preuzimanju rizika i inovativnim pristupom možete doživeti značajan napredak u svojoj karijeri. Ključ je u spremnosti da izađete izvan ustaljenih okvira i predstavite ideje koje do sada možda niko nije razmatrao. Ovo je prilika da se istaknete kao lider u svom polju, prepoznatljiv po originalnosti i hrabrosti. Kada se usudite da budete drugačiji i da ponudite nešto novo, otvarate put ka inovaciji i mogućnostima koje mogu transformisati kako vašu karijeru, tako i industriju u kojoj radite. Naravno, odluka je na vama da prepoznate ovu priliku i da se odvažite na korak ka napretku i izazovima koje donosi.

ZDRAVLJE:
Imaćete dovoljno energije maja meseca, dobro je iskoristite ali se ne preopterećujte.

DEVICA – mesečni horoskop za maj:

Ono u šta ste verovali počinje da dobija novi oblik. Razmislite o tome da promenite stara verovanja i započnete putovanje ka proširenju principa svog života. Sanjajte velike snove i zapitajte se: koji je najveći doprinos koji želite da ostavite okolini? U pitanju je istraživanje novih perspektiva, prihvatanje promena i otkrivanje svojih jedinstvenih darova.

LJUBAV:
Ovog meseca, samci bi trebalo da budu oprezni da ne otkrivaju previše o sebi prebrzo. Prošle emotivne povrede mogu se ponovo pojaviti, ali to je prilika da se konačno suočite s njima i izlečite. Budite otvoreni za potencijalne ljubavne partnere koji mogu privući vašu pažnju. Za parove, važno je da budete pažljivi kako se sitni problemi ne bi pretvorili u veće nesuglasice. Bez obzira na izazove, vaše sanjano putovanje može postati stvarnost.

POSAO:
Ovog meseca, mogli biste sklopiti dugo očekivan dogovor u vezi sa zemljištem ili nekretninom. Međutim, budite oprezni pri velikim kupovinama, jer se troškovi mogu neočekivano povećati. Prošle investicije mogu početi pokazivati profitabilne povrate, što vam omogućava da donosite pametne finansijske odluke. Takođe, mogli biste videti dodatni prihod iz različitih izvora gde ste uložili svoje veštine ili napore.

ZDRAVLJE:
Ovog meseca, ako ste zapostavili svoje zdravlje, sada je pravo vreme da se vratite tome. Pazite na probleme sa varenjem ili cirkulacijom – mogu se pojaviti. Ne forsirajte se previše tokom treninga, posebno ako imate probleme sa grudima, kičmom ili kolenima. Pazite da pravilno koristite dodatke ishrani i da ni u čemu ne preterujete.

Ovog meseca očekujte promene, planete će se malo poigrati, a snovi će se ostvarivati onim hrabrijima. Evo šta vam donosi mesečni horoskop za maj 2024. godine ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Ribe!

Horoskop za maj mesec za Vage predviđa korak napred ka svetlijoj budućnosti, Škorpije moraju da shvate da je pripadanje ključna komponenta života i lek za dušu, Strelčevi koji su u vezama mogu imati više sukoba zbog nerazrešenih problema, Jarac bi trebalo da prihvati izazove, Vodolije neka vam radoznalost bude vodič, kod Riba spuštanje emocionalne barijere…

VAGA – mesečni horoskop za maj:

Odvojite neko vreme za sebe i zaronite u dubine svoje prošlosti radi isceljenja. U tim trenucima introspekcije, pronaći ćete otpornost da izronite iznova, spremni da iznova izgradite iz temelja. Dozvolite sebi prostor da rastete i evoluirate, znajući da je svaki korak napred korak ka svetlijoj budućnosti. 

LJUBAV:
Ovog meseca, samci bi mogli naći korisno da stvore neki lični prostor kako bi održali mir i harmoniju. Otvorite oči za obećavajuće prilike kroz nove društvene veze. Za parove, stari sukobi mogu se ponovo pojaviti, pa je važno da ih mirno i otvoreno rešavate.

POSAO:
Ovog maja možete očekivati povećanje radnog opterećenja i profesionalnih odgovornosti. Preduzetnici bi mogli naići na neočekivano profitabilne poslovne prilike kroz opuštene razgovore. Osobe koje traže posao privući će ponude za dobro plaćene poslove preispitujući svoje karijerne puteve. Međutim, profesionalci u oblastima marketinga mogu se suočiti sa izazovima pri sticanju trakcije za nove projekte. Freelanceri mogu doživeti prepreke i frustracije u svojim karijerama.

ZDRAVLJE:
Maja meseca možete osećati inspiraciju i motivaciju da radite na svom zdravlju iznutra. Pazite da ne preterujete sa pićem i nezdravom hranom, jer to može izazvati probleme sa stomakom. Obratite pažnju na zdravlje svog partnera, takođe, budite posebno oprezni na putu kako biste izbegli nezgode.

ŠKORPIJA – mesečni horoskop za maj:

Život se svodi na odnose – veze koje oblikuju vaš osećaj sebe, kako u prošlosti tako i sada. Ovo područje života može biti i uzbudljivo i izazovno, posebno kada započinjete iznova ili se suočavate s gubitkom. Važno je da pružite sebi vreme da tugujete, da se isceljujete i podržavate u svemu tome. Bilo da se obraćate voljenima ili provodite vreme sami u dubokom razmišljanju. Zapamtite, pripadanje je ključna komponenta života i lek za dušu – niste sami na svom putovanju.

LJUBAV:
Ovog meseca, komunikacija je ključna kako za samce tako i za parove. Parovi koji rešavaju konflikte ojačaće svoju vezu. Samci bi mogli upoznati vrednog partnera unutar svoje društvene grupe. Razumevanje potreba jedno drugog odvešće vas ka novom, prelepom početku u životu.

POSAO:
Imaćete priliku da završite nedovršene poslove u vezi sa finansijama i razvijete zdraviji odnos sa novcem. Iskoristite ovu priliku da razumete osnovne uzroke bilo kakvih finansijskih obrazaca, bilo da je reč o prekomernom trošenju ili štedljivosti, i stvorite prostor za obilje i stabilnost u svom životu. Procenite šta vam nedostaje u životu kako biste ostvarili značajne veze i negovali trajno bogatstvo.

ZDRAVLJE:
Izuzimajući neke manje sezonske probleme, vaše zdravlje može ostati u dobrom stanju.

STRELAC – mesečni horoskop za maj:

Strelčevi, ne možete sve da držite pod kontrolom ako niste zdravi. Vaše zdravlje je pravo blago. Pazite da se brinete o osnovnim potrebama. Ako se brinete o sebi, imaćete energije da se nosite sa svim izazovima. Zato, stavi svoje zdravlje na prvo mesto – to je osnova za sve ostalo.

LJUBAV:
Ovog maja, kako samci tako i parovi će raditi na rešavanju razlika i jačanju veza sa svojim voljenima. Samci mogu otkriti obećavajuće prilike kroz zanimljive interakcije. Parovi mogu imati više sukoba zbog nerazrešenih problema. Samci ne bi trebalo da zatvore svoja srca, jer je ovaj mesec povoljan za pronalaženje ljubavi.

POSAO:
Ovaj period je povoljan za romantične poduhvate ili formiranje novih poslovnih veza. Na dan 23. u vašem znaku stavlja vas u centar pažnje, podstičući vas da prihvatite svoje pravo ja i podelite svoju priču sa onima koji se identifikuju sa vašim vrednostima. Ovo je vreme evolucije i rasta dok stupate na autentičniji životni put i mirite se sa onim što morate otpustiti u vezi sa vašim starim ja.

ZDRAVLJE:
Pametno je biti pažljiv prema svom zdravlju jer vaš imuni sistem može biti oslabljen, što vas može učiniti podložnijim sezonskim zdravstvenim problemima.

JARAC – mesečni horoskop za maj:

Bez obzira da li je cilj osvojiti posao iz snova ili ostvariti sledeću viziju, pokušajte da budete nestašni. Prihvatite izazove s igrom umesto ozbiljne odlučnosti. Takođe, dok nastavljate dalje, zapamtite da pronađete harmoniju između svog zdravlja i posla. Ravnoteža je ključ za prosperitet u ovom mesecu.

LJUBAV:
Ovog meseca, samci mogu pronaći obećavajuće veze kroz opuštene razgovore. Držite otvoreno srce, jer jedan običan razgovor može rezultirati nečim značajnim. Za parove, ovo je vreme za produbljivanje veze i međusobnog razumevanja. Iskoristite priliku da se povežete na dubljem nivou i negujete svoj odnos.

POSAO:
Ispitujte svoje samopouzdanje dok se krećete novim putem u karijeri. Važno je da preusmerite fokus sa potrebe za priznanjem na radost u radnim odnosima i iskrenim veštinama. Usklađivanjem sa svojom strašću, dublje ćete se povezati sa svojim kolegama i pokrenuti inspiraciju za kreativne poduhvate. Pruža vam se prilika da zasadite nove ideje u vašoj karijeri ili poslovnim poduhvatima. Ovo je povoljan trenutak za postavljanje ciljeva i sprovođenje akcija, bilo da privlačite novu poslovnu priliku ili započinjete novi projekat.

ZDRAVLJE:
Ne treba gurati emocionalne ili fizičke granice do ekstrema, jer se promene u zdravstvenom stanju mogu pojaviti lako.

VODOLIJA – mesečni horoskop za maj:

Život je veliko igralište, zato se fokusiraj na eksperimentisanje, stvaranje i istraživanje u maju mesecu. Ne moraš znati sve informacije da bi preduzeo akciju. Preuzmi rizike i prepusti se uzbuđenju koje donosi neizvesnost. Neka ti radoznalost bude vodič. Život je učenje i proširivanje svojih zona komfora.

LJUBAV:
Ovog meseca, samci bi mogli pronaći savršenog partnera na svom radnom mestu ili na profesionalnim događajima. Za parove, pitanja u vezi mogu doći u prvi plan. Vreme je da odlučite da li ćete ih rešiti ili pustiti. Zapamtite da pokrenete miran, ljubazan dijalog kako biste sprečili svađe. Takođe možete očekivati iznenađenja od svog partnera ovog meseca.

POSAO:
Ovaj period pruža priliku da se ponovo povežete sa starim prijateljima, potražite rešenje ili nastavite tamo gde ste stali. Kroz ovaj proces isceljenja i razumevanja, stičete jasnoću o svojim težnjama i počinjete da sagledavate širu sliku sebe. To će dosta uticati na posao.

ZDRAVLJE:
Možda budete podložniji sezonskim zdravstvenim problemima zbog oslabljenog imunološkog sistema ili niskog otpora.

RIBE – mesečni horoskop za maj:

Tvoja veza sa lokalnim prostorom često odražava šta zaista znači ‘dom’ za tebe. To je više od fizičkog mesta; radi se o intimnosti i udobnosti koju osećaš sa zemljom, mestima i ljudima sa kojima svakodnevno imaš bliskost. To je tako kliše, ali dom je tamo gde su tvoji ljudi. Maj mesec je vreme za razmišljanje o nemiru koji osećaš kada razmišljaš o ‘domu’.

LJUBAV:
Maja meseca, slobodne osobe mogu otkriti rastuću privlačnost koja bi mogla da se pretvori u nešto značajno. Za parove, spuštanje emocionalnih barijera jedno prema drugome može pomoći u smanjenju tenzija. Budite pažljivi zbog mogućih svađa ili naglih izliva besa, jer je ovaj mesec obećavajući kada je u pitanju razmatranje braka ili trajne posvećenosti.

POSAO:
Pouzdajte se u svoju intuiciju da biste se nosili sa bilo kakvim neočekivanim situacijama koje Uran može doneti. Ovaj period će biti od suštinskog značaja da shvatite važnost postavljanja granica i zadržavanja svojih uverenja. Razmislite o trenutnoj tački u vašoj karijeri i istražite mogućnosti za dalji napredak kako biste održali svoje samopouzdanje i jasnoću u budućnosti.

ZDRAVLJE:
Sada je vreme da se fokusirate na poboljšanje svog nivoa kondicije. Kroz aktivnosti koje vas fizički aktiviraju, vaš nivo energije će se značajno povećati.

Izvor Svetplus

Možda Vam se svidi i