Apoteka „Maelia“ od sada i u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Mlad, dinamičan i brzorastući lanac apoteka u Srbiji, „Maelia“, otvorio je svoju prvu apoteku u Sremskoj Mitrovici.

Briga o zdravlju kupaca je osnovna misija „Maelia“ apoteka. Njihovi stručnjaci pružaju kvalitetnu uslugu, posvećeno se brinući o svakom posetiocu. Sa 28 već uspešno poslovnih jedinica u gradovima poput Beograda, Novog Sada, Pančeva, Niša, Kruševca, Kragujevca i mnogih drugih, „Maelia“ sada širi svoje delovanje i u Sremskoj Mitrovici.

Ova apoteka ekskluzivno predstavlja širok asortiman proizvoda. U ponudi su dijetetski suplementi iz Rusije, kozmetički proizvodi renomiranih brendova iz Engleske poput Cosfo17 i Malinia London, kao i proizvodi iz Nemačke – Babor. Takođe, kupci će moći da pronađu vitamine Vivacia iz Engleske.

„Maellia“ se ističe ne samo kao apoteka već i kao izvor najnovijih informacija o zdravlju i lepoti. Korisnici mogu pratiti najnovije vesti na zvaničnim stranicama „Maelia“ apoteke na društvenim mrežama poput Facebook-a, Instagram-a i TikToka.

Ova apoteka će biti otvorena svakog dana od 8 do 22 časa, uključujući i praznike, kako bi pružila neprekidan pristup zdravstvenim proizvodima i savetima svojim kupcima.

Zakupljen prostor

Možda Vam se svidi i