Bokserski spektakl na Žitnom trgu: Revijalno kolo lige u organizaciji Bokserskog kluba „Srem“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Za sve ljubitelje borilačkih sportova, subota, 13. aprila 2024. godine, postaće dan za pamćenje. Bokserski klub „Srem“ priprema pravu poslasticu – revijalno kolo lige koje će se održati na Žitnom trgu s početkom u 13 časova.

Ovaj sportski događaj predstavlja priliku da građani Sremske Mitrovice i okoline uživaju u vrhunskim bokserskim veštinama i takmičenju, a istovremeno podrže lokalne boksere i promovišu borilačke sportove u zajednici.

Bokserski klub „Srem“ jedan je od prepoznatljivih sportskih kolektiva u regionu po svojim uspesima i kontinuiranom radu na popularizaciji boksa među mladima. Organizovanjem ovog revijalnog kola lige, klub želi da pokaže svojim članovima i svim zainteresovanima da je bokserski sport i dalje živ i aktivan u Sremskoj Mitrovici.

S obzirom na rastuću popularnost borilačkih sportova u Srbiji, posebno među mlađom populacijom, očekuje se veliki broj posetilaca i navijača koji će podržati boksere u ovom sportskom nadmetanju.

Ulaz na revijalno kolo lige je besplatan, a organizatori pozivaju sve zainteresovane da dođu i uživaju u bokserskim okršajima i sportskoj atmosferi koja će vladati na Žitnom trgu.

Možda Vam se svidi i