VIDEO Odbornici će glasati za: Groblje kućnih ljubimaca – prvi u Srbiji

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U dosadašnjem potezu koji odražava trend rasta u svetu, Skupština grada Sremska Mitrovica, Srbija, ušla je u istoriju usvajanjem odluke o izradi plana detaljne regulacije za groblje kućnih ljubimaca. Ova značajna odluka označava značajan razvoj urbanog planiranja grada i infrastrukture za brigu o kućnim ljubimcima. Pionirska odluka Skupština grada Sremska Mitrovica će se naći na sednici zakazanoj za utorak, 26. septembra, sa početkom u 10:00 časova.

Plan detaljne regulacije za groblje kućnih ljubimaca biće izrađen u analognom i digitalnom formatu. Sve analogne kopije plana potpisaće nosilac izrade plana, odgovorni urbanista i predsednik Skupštine grada. Ove potpisane kopije će zatim overiti nosilac plana, nadležni urbanista i Skupština grada Sremska Mitrovica.

Za sprovođenje Plana detaljne regulacije biće nadležna Gradska uprava za urbanizam, prostorno planiranje i izgradnju objekata Sremske Mitrovice.

Odluka o izradi plana detaljne regulacije za groblje kućnih ljubimaca u Sremskoj Mitrovici pokazuje opredeljenost grada da pruži sveobuhvatne usluge za svoje stanovnike, uključujući i drage kućne ljubimce. Ovaj pionirski potez naglašava razvoj odnosa između urbanog planiranja i dobrobiti kućnih ljubimaca, postavljajući izuzetan presedan u Srbiji.

Sremska Mitrovica dobija groblje kućnih ljubimaca (VIDEO ANKETA) – Ozon Media

Možda Vam se svidi i

Ostavi komentar