„Uzmi račun i pobedi“: Prvo izvlačenje, jedan od dobitnika stana iz Srema

Od strane Ozon
0 komentar

Počeo je novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, a prvo od pet planiranih izvlačenja održano je danas. Tokom ovog prvog izvlačenja, dvoje srećnih dobitnika osvojilo je – dva stana u Beogradu.

Aleksa Vesić i Branislav Miodrag, dvoje od skoro milion učesnika u igri, imaju razloga za slavlje nakon što su izvučeni kao srećni dobitnici ove nagrade. Branislav Miodrag postao je vlasnik dvosobnog stana u Beogradu, čiji je račun izdat u Šidu, dok je Aleksa Vesić sada vlasnik stanovanja u naselju Zemunske kapije, a račun je izdat u Lazarevcu.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ pokrenuta je kako bi promovisala odgovorno plaćanje i čuvanje fiskalnih računa. Kroz ovu inicijativu, građani su podstaknuti da prikupljaju fiskalne račune i šalju ih putem posebne aplikacije. Do danas, prijavljeno je više od 246 miliona računa, a gotovo milion građana učestvuje u ovom ciklusu igre.

Planira se još četiri izvlačenja tokom ovog ciklusa nagradne igre. Šansa da osvoje vredne nagrade, uključujući automobile i druge vredne nagrade, očekuje sve učesnike.

Možda Vam se svidi i