Mladi atletičari „Sirmiuma“ sjajni na prvenstvu Srbije u Krosu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Najmlađi članovi Atletskog kluba Sirmium još jednom su pokazali svoj izvanredan talenat i sportski duh na Prvenstvu Jugoistočne Srbije u krosu, koje se održalo prošlog vikenda u Valjevu. Ovi mali atletičari su ostvarili impresivne rezultate, osvojivši dve srebrne medalje, dok je jedan član ekipe bio na korak do medalje.

Aleksandar Radovanović, jedan od najmlađih takmičara Sirmiuma, zauzeo je drugo mesto na trci i donio svom klubu trideset četvrtu medalju ove godine.

Jana Vuković, takođe članica Sirmiuma, osvojila je srebrnu medalju na ovom takmičenju. Ona se istakla tokom cele sezone, nizajući medalje, a srebro osvojeno u Valjevu samo potvrđuje njen talent i predan rad.

Trener Atletskog kluba Sirmium, Goran Pavlović, istakao je značaj ovih takmičenja tokom perioda „miholjskog leta“, koristeći preostalo lepo vreme za pripremu i takmičenje svojih mladih atletičara.

Una Džever, takođe članica ekipe, imala je izvanredno trku i zauzela četvrto mesto, što je svakako pohvalan uspeh, iako je ostala bez medalje. Njena upornost i trud obećavaju svetlu budućnost u atletici.

Možda Vam se svidi i