Uhapšena dva muškarca u Sremskoj Mitrovici zbog nasilja u porodici

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su D. O. (37) i P. P. (27), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilje u porodici.
Sumnja se da je D. O. u ponedeljak oko 19 časova, ispred sremskomitrovačke bolnice, udario bivšu suprugu u predelu glave, počupao je za kosu i ugrizao za obraz nanevši joj lake telesne povrede, nakon čega je pobegao sa lica mesta, ali ga je policija pronašla.

Protiv napadača koji je ugrizao ženu podneta krivična prijava. Napadač pobegao, još uvek traje potraga – Ozon Media
Takođe se sumnja da je P. P. juče, oko 18 časova, u selu Laćarak, na ulici, u alkoholisanom stanju glavom udario suprugu u predelu glave i naneo joj lake telesne povrede.

Udario devojku glavom nasred ulice u Laćarku – Ozon Media
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivične prijave, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.
Osumnjičenom P. P. su izrečene obe hitne mere, o privremenom udaljenju iz stana i zabrani prilaska oštećenoj, a osumnjičenom D. O. izrečena je hitna mera zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenom.
Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona 0800 100 600 ili 192, koji su sve vreme dostupni.

Možda Vam se svidi i