Protiv napadača koji je ugrizao ženu podneta krivična prijava. Napadač pobegao, još uvek traje potraga

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Na društvenoj mreži TikTok objavljen je video snimak koji prikazuje ženu s bolnim ranama na licu koje su rezultat ujeda od strane muškarca. Uz video je opisano da je žrtva supruga koji je već imao zabranu prilaska. O. D (38)  izujedao je ženu (34)  sinoć posle 19 sati ispred mitrovačke bolnice.

Na snimku se jasno vidi ujed na ženinom licu, ali i druga scena u kojoj krupniji muškarac napada sitnijeg muškarca na biciklu. Prema rečima svedoka, muškarac na biciklu je nasilnik koji je maltretirao ženu. U tom trenutku su se pojavila dva brata koja su odlučila stati u odbranu nesrećne žene.

https://x.com/pluton45873221/status/1693901055791153372?s=46&t=mV090UAZlTNNvhzXpXpu8Q

Policiji je podneta prijava, u 19:40 časova, od strane rođake žene koja je napadnuta u ponedeljak. Napadač je pobegao sa lica mesta i od tada mu se gubi svaki trag. Policija intezivno traga za napadačem. Brat jednog od svedoka u objavi opisuje trenutak kada su brat i on naišli na tu jezivu scenu. Oni su primetili nasilje i brzo reagovali. „Alo bre“, viknuo je brat prepoznavši da se nešto ozbiljno dešava. Muškarac nasilnik je zgrabio ženu i pritisnuo njenu glavu uz zid, a potom je usledio strašan ujed u njen obraz. Kakao saznajemo napadač i žena su živeli u vanbračnoj zajednici, koja je prestala a da je napadač već imao zabranu prilaska.

Žena je nakon napada zatražila medicinsku pomoć i otišla u bolnicu.

Foto printskrin Tik Tok

Foto printskrin Dejan Dragojević

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Možda Vam se svidi i