Ubedljiva igra stonotenisera „SREM-SPIN“ u trećem kolu Sremske stonoteniserske lige

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Treće kolo Sremske stonoteniserske lige donelo nam je fascinantnu igru i maksimalnu pobedu domaće ekipe „SREM-SPIN“ nad ekipom „SLOGA“ iz Čalme. Na njihovom terenu, stonoteniseri iz Mitrovice dominirali su svojim protivnicima tokom cele utakmice.

U prvom meču susreta, Tokić Hamid je impresionirao sve prisutne savladavši iskusnog Bojanić Bogdana sa ubedljivih 3:0, dok je drugi meč takođe otišao u korist domaćih igrača, sa Đurović Veljkom koji je sa 3:0 porazio Vučenović Velibora, što je bio pravi šok s obzirom na iskustvo veterana Vučenovića.

Nedeljković Mladen je nastavio ovu seriju pobeda, pobeđujući Vukmir Branislava rezultatom 3:0, praveći tako savršen uvod za dubl meč koji su odigrali za domaću ekipu zajedno sa Đurovićem i Dinićem, protiv Bojanića i Vučenovića. Dubl meč je okončan sa neverovatnim 3:0 u korist domaćih.

U konačnom rezultatu, „SREM-SPIN“ je slavio sa ubedljivih 4:0, iznenađujući sve prisutne svojom besprekornom igrom i bez izgubljenog seta. Ova pobeda jasno pokazuje da su stonoteniseri iz Mitrovice ozbiljni konkurenti u Sremskoj stonoteniserskoj ligi i spremni za sve izazove koji dolaze.

Možda Vam se svidi i