U Sremsku Mitrovicu dolazi jedan od najboljih atletskih trenera: Laurent Meuwly, trener i šampionke Femke Bol

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica, Ozon Media – U ponedeljak, 09. oktobra, Sremsku Mitrovicu će posetiti jedan od najcenjenijih atletskih trenera na svetu, Laurent Meuwly, poznat po svojem radu sa sprinterima i trkačima na preponama. Meuwly je trenirao brojne svetske šampione, uključujući i trenutnu svetsku šampionku i rekorderku na 400 metara i 400 metara prepone, Femke Bol.

Ovaj trener će tokom posete Mitrovici održati stručno-teorijsko predavanje koje će se održati u hotelu „Srem“ u periodu od 16 do 18 časova. Predavanje će pružiti uvid u najnovije metode i tehnike treninga u atletici, kao i u njegovo bogato iskustvo u radu sa vrhunskim atletičarima.

Nakon teorijskog dela, Laurent Meuwly će preneti svoje znanje i praktične veštine na atletskom stadionu, gde će se održati praktični trening od 18 do 20 časova. Ovo je jedinstvena prilika za lokalne atletičare i trenere da nauče od jednog od najboljih stručnjaka u svetu atletike.

Poseta Laurenta Meuwlya Sremskoj Mitrovici predstavlja važan trenutak za razvoj atletike u regionu, a sportski entuzijasti će imati priliku da steknu neprocenjivo znanje i iskustvo od jednog od najuspešnijih trenera u atletici današnjice.

Možda Vam se svidi i