Tradicionalna godišnja Izložba Udruženja likovnih umetnika Simrijum: Prikaz stvaralaštva kroz 28 umetničkih dela

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- Kao kruna godine u svetu umetnosti, tradicionalna godišnja izložba Udruženja likovnih umetnika Simrijum ponosno će se otvoriti 29. decembra u 18 sati u veličanstvenoj Muzejskoj Baroknoj sali. Ova izložba predstavlja suštinski presek stvaralaštva Udruženja tokom protekle godine.

Ovogodišnja izložba obeležena je prezentacijom 28 remek-dela koja potiču od 18 umetnika članova Udruženja. Svako od ovih dela donosi jedinstvenu priču, izražavajući širinu i dubinu kreativnosti i talenta umetnika učesnika.

Svojom raznolikošću stilova, tehnika i tema, ova kolekcija umetničkih dela nudi posetiocima priliku da se urone u šarenilo umetnosti i da dožive različite perspektive koje umetnici nude kroz svoja ostvarenja.

Za sve ljubitelje umetnosti i kulturološke događaje, izložba će biti otvorena za javnost do 19. januara 2024. godine, pružajući dovoljno vremena svim zainteresovanim posetiocima da uživaju u ovom umetničkom iskustvu.

Muzej Srema, domaćin ove izložbe, sa ponosom poziva sve zainteresovane da prisustvuju otvaranju i da dožive jedinstvenu lepotu umetnosti koju donosi Udruženje likovnih umetnika Simrijum.

Možda Vam se svidi i