Promocija Knjige „Buran Život Jedne Bibliotekarke“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Biblioteka „Gligorije Vozarović“ u Sremskoj Mitrovici postaje epicentar umetnosti i književnosti u petak, 24. novembra 2023. godine, sa promocijom knjige „Buran Život Jedne Bibliotekarke“ Danijele Božičković Radulović.

Danijela Božičković Radulović nije samo poznata po svom književnom stvaralaštvu, već je i svestrana umetnica koja se bavi prozom, poezijom i slikarstvom. Njen likovni opus obuhvata preko četrdeset samostalnih i grupnih izložbi kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Njeno književno delo nije ostalo neprimećeno – nagrađivana je više puta na konkursima za priče, romane i poeziju.

Promocija njene najnovije knjige, „Buran Život Jedne Bibliotekarke“, neće biti samo prilika za predstavljanje književnog dela, već će u Čitaonici Biblioteke biti predstavljen i segment njenog likovnog stvaralaštva.

Organizatori ovog kulturnog događaja su Biblioteka i Književna zajednica Sremske Mitrovice. Program promocije obuhvata prisustvo Danijele MilaNove, Radice Pavlović, Mirjane Marković, Gorana Potkonjaka i Hajrudina Durmanovića. Moderator programa će biti bibliotekar Jelena Šuljmanac Milošević.

Početak programa zakazan je za 18 časova u Čitaonici Biblioteke „Gligorije Vozarović“. Ovaj događaj predstavlja spoj umetnosti, književnosti i likovne kulture, te će svim ljubiteljima knjige i umetnosti pružiti jedinstveno iskustvo.

Možda Vam se svidi i