Pregršt medalja atletičarima atletskog kluba Srem na gospojinskom mitingu u Šapcu!

Od strane Ozon
0 komentar


Dana 01.10.2023. Godine održan je miting u organizaciji AŠK TEMPO- ŠABAC, na kome je učestvovalo preko 800 takmičara iz zemlje i regiona.

Atletičari Srema su ostvarili zapažene rezultate i osvojili 15 medalja, zlatne medalje su osvojile Katarina Škorić, Sara Perić u skoku udalj, Iva Bežanović u skoku uvis, Maša Pavlović u trci na 200m, ona je ujedno osvojila i srebro u trci na 60m, srebrne medalje su osvojile Sara Milovanović u skoku udalj, Kalina Nikolić u trci na 60m, Jovana Harambašić u trci na 200m, Stefan Stanojević u trci na 60m, Danilo Bojić u bacanju vorteksa koji je ujedno bio i bronzani u skoku udalj, bronzane medalje su osvojili Milica Brinjak u bacanju vorteksa, Miljana Pavlović u trci na 200m, Miona Maksimović u trci na 300m kao i Jana Pavlović koja je uprkos padu na startu odlicnim trcanjem došla do bronze na 200m.

Na istom takmičenju učestvovali su još i Vera Pajić, Ognjen Sladojević, Dejana Jančić, Aleksej Janković, Vidović Milana, Vidović Lana, Rina Naglić, Dejan Radovanović, Vuk Jusić, Mia Erak, Marija i Isidora Maksimović, Damjan Bojić, Vanja Kečić, Tea Stanojević, Danilo Topić, Aleksandra Bijelonić, Milica Stanojević, Dušan i Luka Arbanovski, Andrijana i Vujadin Alilović, Anja Marčok i Bora Bežanović

. Ovo je jedna od poslednjih trka na stazi za ovu godinu koja je bila uspešna za naše atletičare, kreće sezona kroseva na kojima se nadamo zapaženim rezultatima kao i na stazi.

Možda Vam se svidi i