Ostavio automobil na pruzi i izazvao saobraćajni udes

Od strane Ozon
0 komentar

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je on sinoć, oko 18.30 časova, upravljajući „fordom“ usled neprilagođene brzine, sleteo sa puta, a automobil se zaustavio na železničkim šinama u blizini pružnog prelaza Golubinci – Ljukovo, nakon čega je izašao i napustio lice mesta, a nije obavestio radnike „Železnice Srbije“.

U ostavljeni automobil udario je putnički voz koji je saobraćao na relaciji Šid – Beograd i izazvao prekid železničkog saobraćaja.

Policija je u automobilu pronašla kesicu sa suvom biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana i dve ručno motane cigarete, koji će biti poslati na veštačenje.

Zbog odbijanja da se testira na prisustvo alkohola i psihoaktivnih supstanci i zbog kršenja zaštitne mere upravljanja vozilom „B“ kategorije, tridesetšestogodišnjaku je određeno zadržavanje do 24 časa, u kom roku će biti priveden nadležnom prekršajnom sudiji.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik