Osmomartovski pokloni za majke i zaposlene u porodilištu bolnice u Sremskoj Mitrovici

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. Povodom Dana žena, mališani Predškolske ustanove „Pčelica“, odeljenje u Martincima sa
svojom vaspitačicom Slavicom Jovanović, i ovog 8.marta,  iznenadili su majke i divne doktorke i medicinske sestre, poklonima koje su sami pravili.


Kako je prošlogodišnja poseta izazvala pozitivne impresije, u organizovanje posete uključili su se i roditelji koji su sa  članicama Udruženja žena „Martinčanke“ pripremili slane i slatke đakonije.

Predškolci su napravili kreativne radove – čestitke,cveće od različitih vrsta materijala i srca, i poklonili ih majkama koje su nam na svet donele nove stanovnike, ali i doktorkama, medicinskim sestrama i babicama. Na ovaj način, mališani su iskazali poštovanje divnim, vrednim damama i njihovoj uvaženoj profesiji.
„Lepota darivanja je u tome što osim osobe koja daruje, sreću oseća i osoba koja je darovana. Poklonima, pažnjom, radošću, deca su izazvala sreću kod drugih ljudi, koji će ovaj, sada već tradicionalni susret, dugo pamtiti“- rekla je prilikom posete porodilištu vaspitačica Slavica.
U ime kolega i saradnika,iskrenu zahvalnost iskazale su  dr Nataša Stojčević Radulović i dr Dragana Dokić, kao i medicinske sestre i babice u ovoj službi.

Možda Vam se svidi i