Osim što dobro igraju znaju biti i šarmantni. Fudbaleri kluba „Radnički“ u Sremskoj Mitrovici dele cveće za Dan žena

Od strane Ozon
0 komentar

SREMSKA MITROVICA. U centru Sremske Mitrovice, fudbaleri sremskomitrovičkog kluba „Radnički“ danas su damama delili cveće.

F. K „Radnički“ je organizovao Osmomartovsku akciju povodom Dana žena. Mladi fudbaleri ovog kluba na šetalištu u centru grada delili su damama cveće.

„Našim dragim sugrađankama, majkama, sestrama, bakama podelili smo karanfile. Ovaj skromni znak pažnje izmamio je osmeh na njihovim licima, što nam je i bio cilj“, navode iz fudbaleri.

U Dragan Despotović, direktor FK “Radnički” zajedno sa fudbalerima, sugrađankama je čestitao Dan žena.

– Upriličili smo da svim ženama poklonimo cveće, ovo je nešto što su fudbaleri Radničkog upriličili na današnji dan. Do sada je svim ženama, devojkama, devojčicama bio besplatan ulaz na utakmice Radničkog, to ćemo raditi i ubuduće. Mi kao klub želimo da afirmišemo ljubav i sport.

Despotović je i najavio utakmicu koja će biti odigrana 15. marta u Sremskoj Mitrovici. Tog dana u 15 časova će se u Sremskoj Mitrovici sastati domaći Radnički i Crvena zvezda.

– Sledeća sreda je vrhunski događaj za Sremsku Mitrovicu, mi jesmo brend Sremske Mitrovice, imali smo utakmicu sa Partizanom, pokazali smo koliko smo veliki i jaki, koliko možemo da učinimo za klub i grad. Pripremićemo se maksimalno i odigraćemo najbolje što možemo. Svesni smo da su oni svetski evropski šampioni, rezultat će pokazati a mi ćemo biti zadovoljni.

Miloš Ostojić, golman FK “Radnički, u ime svojih suigrača, čestitao je lepšem polu Dan žena i pozvao ih na utakmicu sa Crvenom zvezdom i ovom prilikom obećao dobru igru i rezultat svoje ekipe.

Možda Vam se svidi i